Kontakt og booking:

Frederik Svinth

eller e-mail: info@snakspil.dk

Frederik Svinth

VENSKAB OG ENSOMHED – Konfirmander, forældre.. og alle andre
Inddragende, sjovt og varmt foredrag.

Hvad er et godt venskab egentlig og hvordan håndtere vi ensomhed i vores og andres liv?
Frederik holder et jordnært og personligt foredrag, der rummer tanker om det gode venskab og forståelse for den ensomhed vi alle kan opleve i vores liv.
Vi skal passe på vores nære venskaber, da de er noget det af mest værdiskabende for os mennesker. Gode kvalitets-relationer imellem mennesker er altafgørende, når man ønsker at komme ensomhed og isolation til livs, følelser alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt deres liv. 
Alle møder ensomheden igennem tilværelsen – Men er det den forbigående ensomhed, Gæsten, eller den mere vedvarende, Indflytteren? Og kunne vi forestille os at der findes en ting som smuk ensomhed? Foredraget tager et kig på ensomheds mange ansigter og hvad vi kan gøre for at bekæmpe den, når den fortjener sparket.
De gode venskaberne kommer ikke bare af sig selv, og for nogle er det sværere end for andre. Som teenager er det godt at få flere ord for netop det gode venskab, og for forældre er det godt med inspiration til at være et godt forbillede, i forhold til egne venskaber.
FOR ANDRE END KONFIRMANDER?

Frederik er erfaren i at vinkle foredraget efter målgruppen, og har holdt  det for alle grupper, fra børn til ældre.

 
Frederik Svinth har udviklet kortspillet SNAK, solgt i 7000 eksemplarer. I de sidste 6 år har Frederik arbejdet sammen med mange store organisationer i kampen mod ensomhed. 
Holdt foredrag over 250 gange på mange af landets højskoler, kirker, virksomheder mm. for at sætte fokus på vigtigheden af gode nære relationer, som en kurs væk fra den stigende ensomhed.